sâmbătă, 29 decembrie 2012

STIATI CA OUALE DE PREPELITA AJUTA LA REGENERAREA PARULUI ?

                       OUALE DE PREPELITA AJUTA LA REGENERAREA PARULUI Dieta pe bază de lăptişor de matcă şi ouă de prepeliţă poate contribui la regenerarea podoabei capilare.Pentru rezultate, trebuie urmat şi un tratament local cu ouă de prepeliţă. Fitonutriţionistul Eugen Giurgiu consideră terapia cu ouă de prepeliţă un remediu excelent, deoarece acestea conţin substanţe hrănitoare necesare regenerării părului.
O reţetă care combate chelirea temporară se poate prepara din următoarele ingrediente: 10 gălbenuşuri de ouă de prepeliţă, două fiole de lăptişor de matcă, 5 linguri de decoct de urzică, o linguriţă de miere şi drojdie de bere, cât o alună.
Toate aceste ingrediente se pun la dospit, timp de 36 de ore. Seara, pasta obţinută se aplică pe pielea capului, care este acoperit cu un batic impermeabil.
Dimineaţa se spală părul cu apă caldă, apoi se clăteşte cu un ceai preparat din urzică şi muşeţel - câte două linguri la un litru de apă.
Tratamentul se aplică de două ori pe săptămână. S-a constatat că după opt-nouă săptămâni de la începerea tratamentului podoaba capilară începe să se refacă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu