vineri, 28 decembrie 2012

OUA DE PREPELITA-INDICATII SI TRATAMENTE

Carnea si ouale de prepelita sunt recunoscute pentru efectele lor benefice din punct de vedere medical. Efectul tamaduitor al acestora este dovedit si acceptat chiar de catre medici. Fata de oul de gaina, cel de prepelita contine de 5 ori mai mult fosfor, de 7,5 ori mai mult fier, de 6 ori mai multa vitamina B1 si de 15 ori mai multa vitamina B2. Contine intregul complex de vitamine A, B, D3, E, plus calciu, zinc, sulf si potasiu. Oul de prepelita revitalizeaza organismul uman indiferent de varsta, regleaza si imbunatateste functionarea inimii si activitatea aparatului circulator, regleaza aciditatea gastrica, amelioreaza respiratia si functia reproductiva, are efecte benefice in tratarea bolilor de rinichi si de ficat, actioneaza pozitiv asupra creierului, asupra sistemului limfatic si al celui imunologic. Dupa unii cercetatori, oul de prepelita ar diminua cantitatea unor anticorpi din organism (imunoglobina E) responsabili de aparitia reactiilor alergice. Aceste oua se folosesc benefic in perioada pre si postnatala, cat si dupa interventii chirurgicale si radioterapii. Formeaza neuronii din sistemul nervos central la copii si intarzie procesele degenerative de imbatranire.
In orice terapie, alimentatia este esentiala, iar ouale de prepelita nu sunt medicamente de sinteza care sa oboseasca ficatul, rinichii, pancreasul sau alte organe, glande sau structuri functionale umane, ci sunt un produs natural, organic asadar, perfect adaptat nevoilor oricarui organism uman. Ele se asimileaza in organism in functie de nevoile acestuia, fara a-i produce uzura, ci dimpotriva, avand rol constructiv, incepand de la nivelul celular si pana la cel organic.
Efectele miraculoase ale oualor de prepelita sunt date de calitatea superioara a proteinei din ou si lipsa colesterolului. Acesta este singurul ou dietetic. Contine proteine, glucide speciale nepericuloase in diabet sau alte boli in care glucidele sunt interzise, lipide speciale fine si lecitine, multe vitamine, saruri minerale, aminoacizi esentiali, factori antialergici. Contine un agent anticolesterol, care curata vasele sanguine de depunerile de colesterol, inclusiv pe cele fine cerebrale. Mai contine un agent care ajuta in refacerea celulara.Ce parere ai despre aceasta postare ? lasa un comentariu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu